Hur vill du orientera?

Välkommen till IKHPs orienteringssektion! Vi vänder oss till alla som vill prova på orientering, träna eller tävla. Du är varmt välkommen på våra prova-på-tillfällen!

PROVA

Vi i Konditionsgruppen inriktar oss mot alla som vill orientera, som ej är ungdom eller har elitambitioner.  Under träning ska det kännas roligt och motiverande att få träna med andra. Tempot bestämmer du. Ju fler vi blir desto fler hittar likasinnade att träna med. Oavsett om du har liten eller stor erfarenhet av orientering är du välkommen att vara med i vår verksamhet. Vanligtvis har vi klubbträning på tisdagar men ibland också på andra dagar. Vår ambition är att ha torsdagsträning med både lätta och svåra banor minst en gång i månaden.

Frågor: kondition.orientering@ikhp.se

Välkommen till IKHP´s orientering!

TRÄNA

Du kan testa på orientering själv eller i grupp. Läs mer på hittaut/Jönköping om du vill testa på orientering själv innan du testar tillsammans med andra hos IKHP.

Prova på tillsammans med andra hos IKHP Elit & motion: Tisdagsdistans
Distanslöpning med karta efter linje och/eller kontroller (behöver ej vara utsatta). Pågår hela hösten.

Utgår alltid från IKHP-stugan. Löpning startar 17:40 – 17:45

TÄVLA

Som medlem hos IKHP kan du tävla i orientering i olika arrangemang. Som medlem får du inlogg till Eventor orienterarnas allmänna hemsida där anmälan finns.

För alternativa tävlingar i orientering kika in på www.orientering.se/

Till dig som förälder

Vi ser gärna att föräldrar är med i vår verksamhet. Orientering erbjuder något för alla åldrar, så ta gärna chansen att hitta ett fritidsintresse för hela familjen. I samband med anmälan till kursen kommer du att få mer information om hur du kan delta och stötta ditt barn.