Friidrott

Träning är naturligtvis kärnan i IKHP:s friidrottsverksamhet. Målsättningen är att alla i Jönköping ska kunna bedriva friidrott på just sin nivå. Föreningens ambition är att erbjuda verksamhet för de yngsta till de äldsta och för allt från motionären till eliten.

Vår ungdomsverksamhet

Vår ungdomsverksamhet är öppen från 7 års ålder och mellan 7 och 9 år deltar man i någon av våra Friidrottsskolor som har aktivitet 1 gång per vecka. Vi har för närvarande en Friidrottsskola på Sanda (Österängsskolan inomhus) och vi har en på Råslätts IP (Kålgården inomhus). Skulle intresserade ledare finnas kan vi tänka oss att starta upp verksamhet på andra platser i kommunen. I åldern 10-14 år tränar vi 2 gånger i veckan med en stegrande intensitet för varje år. Från 15 års ålder har vi gemensamma träningar 3-4 pass i veckan som till viss del är mer greninriktad.

Börja friidrotta

Om du är sugen på att testa friidrott så har du kommit rätt! IKHP har de senaste åren varit Jönköpings bästa friidrottsklubb. Här samlas allt från elitaktiva till barn som ”leker” friidrott någon gång i veckan.

Vill du bli en del av vår verksamhet? Såväl gamla som nya aktiva hälsas välkomna. Information om verksamheten mm hittar ni under vår idrottsliga hemsida .

Information om träning, grupper, tider mm hittar ni här .